Artwork © Marius Michael-George www.MariusFineArt.com

Praktisch Engelen Werker®

Praktisch Engelen Werker®

Wil jij je certificeren tot Praktisch Engelen Werker®? Dat kan!

Je certificeren als Praktisch Engelen Werker® voegt toe aan jouw professionalisering als healer/reader/therapeut. Certificeren kan en mag, maar je kunt gerust een enkele cursus volgen voor je persoonlijke ontwikkeling. Om je je te certificeren als PEW® dien je de lessen daadwerkelijk zelf gevolgd te hebben, dus niet als onderdeel van een re-play in de Passievol & Bewust VIP groep.

Een Praktisch Engelen Werker® heeft een route van cursussen en workshops afgelegd met de daarbij behorende theorie en praktijk examens en (huiswerk) opdrachten. De Praktisch Engelen Werker® geeft op een heldere en bewuste manier informatie door tijdens respectvolle en integere healingen en readingen.

De opzet voor deze certificering is het kunnen aanbieden van kwalitatief goede en praktische engelenreadingen- en healingen.

Het certificaat van Praktisch Engelen Werker® bestaat uit vijf onderdelen:

De webinarseries:
1) Ontwikkel Je Heldere Vermogens
2) Praktisch Engelen Werk
3) Aartsengelenkunde

Workshop:
4) Engelen Kaarten Leggen

5) Praktijkweekend PEW®:
- Theorie examen OJHV, PEW en AE(meerkeuze en open vragen)
- Praktijk examen OJHV, PEW en AE (healing uitvoeren, reading uitvoeren, engelenmeditatie uitvoeren)
- Frequentie/bewustzijn verhogen.

De ideale volgorde om je op te leiden tot Praktisch Engelen Werker® staat hierboven aangegeven. Zo gewenst kun je stappen 1 t/m 4 in een andere volgorde doen.

Een aantal keer per jaar is er een Praktijkweekend PEW®, hier kun je examen doen in onderdelen OJHV, PEW en AE.

Het is mogelijk de opleiding tot PEW® af te ronden binnen één jaar. Heb je langer nodig, overleg dit dan met mij.

Werk je tussentijds (in je opleidingsjaar) aan het verhogen van je spirituele bewustzijn (door bijvoorbeeld lid te zijn van de betaalde groep Passievol & Bewust VIP, het volgen van webinars/cursussen , dan is dit een pre. Hoe snel en hoe ver jij echter wilt groeien en ontwikkelen hangt van jouw persoonlijke voorkeur af.