Artwork © Marius Michael-George www.MariusFineArt.com

Whatsapp

Whatsapp: 06- 20 74 92 70

Met Whatsapp heb je bij mij 2 mogelijkheden:

1) Whatsapp verzendlijst:
Wil je door middel van een appje op de hoogte gehouden worden van zaken zoals maanstanden, belangrijke spirituele dagen, de maandelijkse agenda, af en toe een mooie foto met spiritueel inzicht, een nieuwe webinar of workshop, dan kun je je aanmelden voor mijn Whatsapp verzendlijst. Het is GEEN groep, maar een lijst en dus je ziet elkaars berichten NIET. Je kunt je elk gewenst moment afmelden. 

2) Een betaald kaartje aanvragen:
Je appt me dat je een kaartje wilt/dat je met een vraag zit
Je krijgt van mij een ING betaallink van € 5,55
Je voldoet de betaling
Kies een kaartenset naar keuze uit bovenstaande foto of laat het over aan mijn leiding welke kaartenset ik gebruik
Ik trek een kaart voor je en app je de foto
Ik spreek een berichtje in om de kaart te verduidelijken

LET OP! 
1) Mijn zakelijke mobiel staat ook wel eens uit, als het DRINGEND is stuur me dan een messenger berichtje of mail me op info@lisetteanne.com
2) Ik doe alleen kaarten wanneer ik daadwerkelijk thuis ben en TIJD heb. Je kunt zien aan de 2 blauwe streepjes of ik je bericht gelezen heb en je merkt aan het ontvangen van de betaallink dat ik de reading ook dan daadwerkelijk kan uitvoeren

3) Mij bellen heeft GEEN zin, ik reageer alleen via Whatsapp
4) Het is een KORTE 1 kaart reading. Ik trek de kaart, ik spreek wat in, kort, duidelijk, krachtig. Wil je echt een consult met mij dan raadt ik je aan om een consult te boeken (investering € 120). Dan neem ik een uur de tijd voor je. "Ja, ik kan hier een heleboel mee, ik had zelf geen vraag gesteld maar ik krijg wel een antwoord op hetgeen waar ik in mezelf wel mee bezig was, en dat stimuleert om daar mee aan de gang te gaan. Heel veel dank hiervoor. Met vriendelijke groet, H"

"Dank je wel. Ik kan er veel mee. Het is heel duidelijk en mooi. Nogmaals dank je wel dat je dit mogelijk maakt via deze weg "