Artwork © Marius Michael-George www.MariusFineArt.com

Aartsengelenkunde

Deze cursus is onderdeel van mijn certificeringsprogramma Praktisch Engelen Werker®

"Lieve Lisette Anne

Wat heb ik mateloos genoten van deze 8 avonden. In alle rust en stilte heb ik mij over kunnen geven aan alle informatie.
Ik ben dankbaar voor alle geschreven tekst. Het gaat nog in een mooie ordner opgeruimd worden. 
Maar dan de 16 healingen, Er waren een paar avonden dat ik er blijkbaar toch dieper in de energie kon zijn dan een andere keer. Vol verbazing deed ik dan de ogen open en kon na genieten.
Het heeft diepe indruk gemaakt. Ik wil jou hier bij mijn woorden van dank geven. Ik heb me wel eens een beetje zorgen om je gemaakt , als je vertelde dat je misselijk was. Ik ben heel blij met jou en zal in de toekomst vast eens op een bijzondere dag door jou georganiseerd aanwezig zijn."

16 Aartsengelen in 8 videos:
Ariël & Zadkiël
Azraël & Sandalfon
Chamuël & Raziël
Gabriël & Michaël
Haniël & Raguël
Jeremiël & Jofiël
Metatron & Shekinah
Rafaël & Uriël


Na deze 8 video's zul je:
- je bewust zijn van de kwaliteiten van deze engelen
- je 8 uur lang ondergedompeld hebben gevoeld in warmte en liefdevolle energie
- je krachtiger, sterker en zekerder voelen
- jouw sterrenbeeld Aartsengel voorbij hebben zien komen
- kennisgemaakt hebben met 16 verschillende Aartsengelen
- meer vanuit je hart leven
- de Aartsengelen in je hart hebben gesloten

- bewuster met deze engelen werken en je leven er kwalitatief op vooruit zien gaan

Er zijn inmiddels 3 live series geweest. Goed voor in totaal 24 videos van elk 1,5 uur. Alle videos staan klaar in de besloten FB groep Aartsengelenkunde. Je kunt elk gewenst moment aan de slag met de Aartsengelen.

Eind 2019 geef ik deze serie live. Je kunt gerust voor die tijd de zelfstudie doen. Je mag ten alle tijde meedoen met de live versie.

Data: 2019: 8, 15, 22, 29 oktober, 5, 12,19, 26 november 2019
Tijd: 20:00-21:30 uur
Locatie: online webinar
Investering: € 333

Het boekingsformulier is ontworpen voor consulten, niet zozeer voor het boeken van workshops. Vul gewoon wat in, komt vanzelf goed.

Aartsengelenkunde € 333  

 Over les 1: "Wat een heerlijke energie, tranen, gapen en handen stromden ontzettend voel me opgeruimd , lichter... "

Over les 8: "Het was een mooie afsluiting. Bij de vraag die ik Uriel stelde, kreeg ik in 3 mogelijkheden als antwoord en was mijn vraag ook gelijk beantwoord. Ik weet nu wat op dit moment de beste keuze is."

Na les 7: "Its a brand new Day, en ik laat alles achter me, t jasje gaat af, authenticiteit, hartsregels, Zijn, stralen in eigen Licht en Liefde, heb mijn thuis gevonden, en ben herenigd met mijn 'oude' vrinden, wat een ongelooflijke rijkdom. My thriving heart is really gratefull, dankjewel Lisette-Anne, dankjewel." 

"Wat was het webinar met aartsengelen Gabriel en Michael prachtig. 😊💖 Mijn borstplaat was zilver met donkerblauwe rozen. Ik 'ontving' (energetisch dus) een zilveren tiara met vijf saffieren. Zoals ik regelmatig doe, ga ik deze healingen weer regelmatig ondergaan. En mijn borstplaat gebruiken als dat nodig is. 😊💖💜"